еМагазин

Tag : бадинтер

Македонија

Идниот коалициски партнер од албанските партии на ВМРО-ДПМНЕ зависи од „условот Бадентер“, вели Мицкоски

Редакција
ВМРО-ДПМНЕ како свој партнер за соработка ги гледа опозициски партии на Албанците и тука нема дилема, но во нашиот Устав има еден услов кој што...