еМагазин

Tag : ЕВН

БЕСПАРИЦА

Граѓаните чии сметки за струја не одговараат со потрошувачката, да се обратат до ЕВН

Редакција
Граѓанитете чии сметки за електрична енергија не соодветствуваат со реалната потрошувачка, и истите не се корeгирани од ЕВН, можат да поднесат претставка до Регулаторната комисија...
Да помогнеме

ЕВН се приклучи на проектот „Волонтираме за солидарно општество“, да помогнеме кому сме потребни

Редакција
Во проектот #ВолонтирамеЗаСолидарноОпштество, кој е во организација на Црвен Крст, а се одвива во претседателската канцеларија MladiHub, со што и претседателот Стево Пендаровски даде поддршка, денеска...
БАШ НИ Е ЌЕФ

ЕВН Македонија продолжува со дигитализација на услугите

Редакција
ЕВН Македонија продолжува со дигитализација на своите услуги со воведување на нова услуга за онлајн пријавување на состојба на броило, информираат од компанијата. Отсега корисниците...
БАШ НИ Е ЌЕФ

ЕВН донираше медицинска опрема за „Градска болница – Скопје“

Редакција
ЕВН Македонија донираше 13 перфузори и инфузиони пумпи за оддделот за интeнзивна нега во градската болница Универзитетска клиника по хируршки болести „Св. Наум Охридски“ од...
БАШ НИ Е ЌЕФ

ЕВН донира 200.000 евра за медицинска опрема и материјали и 10.000 евра за приклучок на новата монтажна болница

Редакција
ЕВН Македонија донира 200.000 евра на Министерството за здравство за набавка на медицинска опрема и материјали за потребите на јавниот здравствен систем за справување со...
БАШ НИ Е ЌЕФ ТОП СТОРИИ

ЕВН привремено нема да исклучува должници

Редакција
Со цел делување во насока на спречување на ширењето на корона вирусот и согласно мерките и препораките на Владата и Регулаторната комисија за енергетика, ЕВН...
ЖИВОТ

ЕВН привремено ги затвора сите приемни канцеларии за корисници

Редакција
Со цел делување во насока на спречување на ширењето на корона вирусот и согласно мерките и препораките на Владата и Регулаторната комисија за енергетика, ЕВН...
ЖИВОТ

ЕВН воведува мерки за заштита од ширењето на корона вирусот

Редакција
Во интерес на јавното здравје и по препораките од Комисијата за заразни болести и Министерство за здравство, ЕВН презеде низа мерки за заштита на здравјето...
Локално

Утре без струја ќе останат Гевгелија, Дојран и околината

Редакција
ЕВН информира дека по барање на АД МЕПСО со цел модернизирање на ТС 110/35/10kV Валандово, планиран е прекин во снабдувањето со електрична енергија на територијата...
БАШ НИ Е ЌЕФ

ЕВН Македонија доби награда за долготрајното членство во Стопанската комора на Македонија

Редакција
На одбележувањето на 98-та годишнина од постоењето на Стопанската комора на Македонија, ЕВН Македонија беше одликувана со „Награда за долготраен активен член на Стопанската комора...