еМагазин

Tag : геном

Балкан

Во отпадните води во Солун откриено присуство на геноми на корона вирусот

Редакција
Концентрацијата на геномот на вирусот SARS-CoV-2 во отпадните води во Солун е на исто ниво како и на крајот од април годинава кога Грција сè...