еМагазин

Tag : Гете – институт Скопје

БАШ НИ Е ЌЕФ

За сите љубители на германската култура и јазик – Ден на отворени врати во Гете – институт Скопје

Редакција
На први септември годинава, во просториите на Гете-институтот во Скопје ќе се одржи манифестацијата „Ден на отворени врати“.  Во рамките на „Денот на отврени врати“,...