еМагазин

Tag : готвечки вештини

БАШ НИ Е ЌЕФ

Меѓународна изложба Expo & кулинарски разговори на Недела на дизајнот во Скопје

Редакција
Во рамки на Недела на дизајнот во Скопје (Skopje Design Week), традиционално најмногу внимание привлекува меѓународната изложба ЕКСПО (EXPO). Годинава, оваа целина ја сочинуваат 8...