еМагазин

Tag : Икуалити

БАШ НИ Е ЌЕФ

Прво инклузивно soirée – повик за модна ревија на колекција ЗЕН за лица со уникатни способности

Редакција
Здружението Икуалити во рамки на проектот „Инклузивно soirée ЗЕН – инклузивен концерт и модна инклузивна и интеграциска ревија“, ќе ја претстави колекцијата ЗЕН за адаптирана...
Локално

Зен 2.0 Караванот по Скопје ги мотивираше и младите од Општина Гостивар – Одржан 2. менторски форум за млади лидери

Редакција
На подрачјето на Општина Гостивар успешно беше реализиран вториот од петте менторски форуми за млади лидери на заедниците, наменет за учесници од Гостивар на возраст...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Прв форум „Зен 2.0 Караван – Млади лидери на заедниците”

Редакција
Здружението Икуалити, во рамки на своите активности, отпочна иницијатива за соработка помеѓу локалните власти и младите лица со интерес за проактивно општествено делување, преку проектот...