еМагазин

Tag : кампување

БЕНЧМАРК

Македонија меѓу најевтините земји за кампување во Европа

Редакција
Македонија е меѓу државите во Европа во кои кампувањето е најевтино, се наведува во судијата објавена од специјализираниот британски туристички сајт www.outandaboutlive.co.uk. Во студијата, со...