еМагазин

Tag : канел

Локално

ЕВН известува за времен сообраќаен режим

Редакција
ЕВН Македонија известува дека поради поставување на нисконапонски електричен кабел, ќе се смени режимот на сообраќај на ул. „Ферид Бајрам” и бул. „Христијан Тодоровски Карпош“...