еМагазин

Tag : Клод

Свет

Глобалниот снабдувач со ИТ решенија „GVG“ отвори канцеларија во Мадрид

Редакција
Global Voice Group (GVG) – снабдувач на ИТ решенија за влади и регулаторни тела – минатата недела го објави лансирањето на новото седиште во Мадрид,...