еМагазин

Tag : КОАИ

ЧИСТА ОКОЛИНА

Инженерите може да го решат проблемот со аерозагадувањето во Скопје

Редакција
Градовите може да станат одржливи и да бидат подобро место за живеење доколку се искористи креативноста на инженерите, беше констатирано на денешното одбележување на Светскиот...