еМагазин

Tag : Кодфлер

Бизнис

Кодфлер станува дел од глобалната дигитална агенција Валтек

Редакција
Валтек, глобална дигитална агенција чиј фокус е деловна трансформација, денес ја објави аквизицијата на компанијата Кодфлер. Со оваа аквизиција, Валтек, една од врвните светски агенции...