еМагазин

Tag : Колоски

Интервју

Да докажеме дека не има во големи бројки, и во и надвор од Македонија, вели за пописот претседателот на Обединета македонска дијаспора, Колоски

Редакција
За Обединета македонска дијаспора (ОМД), една од најактивните македонски организации во странство, најдобар избор за сите нас е масовно да се попишеме. Да докажеме дека...