еМагазин

Tag : Комисијата за спречување и заштита на дискриминација

БАШ НИ Е ЌЕФ

Комисијата за спречување и заштита од дискриминација продолжува со серијалот „Отворени средби“ за комуникација со граѓанскиот сектор

Редакција
Во рамки на новиот циклус „Отворени средби“ на Комисијата за спречување и заштита од дискриминација (КСЗД) со граѓанскиот сектор, до крајот на оваа година планирано...