еМагазин

Tag : комунални препријатија

БЕСПАРИЦА

Комуналните претпријатија бараат помош од Владата за високите сметки за струја, во спротивно ќе ги покачат цените на услугите

Редакција
Здружението на даватели на комунални услуги (АДКОМ), кое обединува 90 јавни комунални претпријатија даватели на комунални услуги на територијата на целата држава, апелира Владата да...