еМагазин

Tag : Конференција за безбедност

Македонија ТОП СТОРИИ

Ковачевски и владина делегацијa на Конференцијата за безбедност во Минхен

Редакција
Преструктуирањето на светските сили, предизвикано од воената агресија на Русија врз Украина, насоката во која се движи светската безбедност и потребите од нови одговори на...