еМагазин

Tag : конференции

Бизнис

Престанува забраната за одржување семинари, обуки, работилници, курсеви

Редакција
Од утре, 28 април, престанува да важи забраната за организирање, одржување и присуство/учество на семинари, обуки, работилници, курсеви, конференции и други настани од ваков тип,...