еМагазин

Tag : Коста Ивановски

Бизнис

Комплетиран составот на Управниот одбор на „Сава пензиско друштво“

Редакција
Според последните промени во органите на управување на „Сава пензиско друштво“ а.д. Скопје, Коста Ивановски, CFA е назначен за нов член на Управниот одбор. „Тој...
Бизнис

Промени во Управниот одбор на Сава пензиско друштво

Редакција
Во Централниот регистар извршен е упис на Коста Ивановски за член на Управниот одбор на Сава пензиско друштво АД Скопје, по дадено одобрение од Агенцијата...