еМагазин

Tag : ковид-вирус

Свет ТОП СТОРИИ

Новата варијанта на Ковид-19 не претставува голема закана за јавното здравје, велат од СЗО

Редакција
Светската здравствена организација (СЗО) новата подваријанта на Ковид-19, ЕГ.5, неофицијално наречена Ерис, ја прогласи за „варијанта од интерес“, повикувајќи ги земјите да обрнат внимание во...