еМагазин

Tag : кредитен рејтинг

Балкан

Кредитниот рејтинг на Грција под закана доколку не се намалат пензиите

Редакција
Меѓународната бонитетна агенција „Мудис“ најави дека е можно да го намали кредитниот рејтинг на Грција, доколку Владата и Парламентот не го реализираат планираното ново намалување...