еМагазин

Tag : кредитна поддршка

Бизнис

Народна банка: Зголемена кредитната поддршка на домашната економија

Редакција
Банкарскиот систем продолжи да обезбедува кредитна поддршка на домашната економија и во текот на вториот квартал од годината, со што придонесува за ублажување на негативните...