еМагазин

Tag : Кристина Фростер

БАШ НИ Е ЌЕФ

Кристина Форстер на предавање во Скопје ќе открие која е иднината на контент маркетингот

Редакција
Human Centred Design и Responsible Communication се следните нивоа за контент маркетингот, како тема на која ќе предава Кристина Форстер на настанот кафе со експерт,...