еМагазин

Tag : маркетинг

Бизнис

Дигиталното рекламирање ќе учествува со 60 проценти во вкупниот буџет за промоција на светско ниво

Редакција
Трендот на дигиталниот маркетинг што го наметна пандемијата ќе продолжи да расте и годинава за што говорат прогнозите дека дигиталното рекламирање ќе учествува со дури...
Техно

Со „Digital for Entrepreneurship“ Македонија се приклучи на European SME Week

Редакција
Оваа среда (20.11.2019) во организација на European Business Association, Град Скопје и Piksel, а поддржана од EOS Матрикс и Тиквеш, се одржа конференцијата Европски ден...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Кристина Форстер на предавање во Скопје ќе открие која е иднината на контент маркетингот

Редакција
Human Centred Design и Responsible Communication се следните нивоа за контент маркетингот, како тема на која ќе предава Кристина Форстер на настанот кафе со експерт,...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Инфлуенсери: Нова маркетинг „алатка“ на компаниите

Редакција
Менаџери во истакнати компании од областа на маркетингот и комуникациите од Адриатик регионот, ПР експерти, ТВ лица и инфлуенсери ги споделија своите знаења и искуства...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Инфлуенсер маркетинг – нови можности и предизвици за  комуникациската индустрија

Редакција
Влијанието на личноста во современиот начин на живеење станува вистински предизивик во начинот на комуницирање. Феноментот „инфлуенсер“ и неговата моќ да пренесе важни пораки кон...
ЖИВОТ

Дизајн трендови: 2018 е година на експанзија на креативноста

Редакција
Новитетите и промените во дизајнот на една компанија се резултат од потребата да се биде различен од другите, детерминирана од животниот стил на таргетот за...