еМагазин

Tag : Пиксел

Техно

Со „Digital for Entrepreneurship“ Македонија се приклучи на European SME Week

Редакција
Оваа среда (20.11.2019) во организација на European Business Association, Град Скопје и Piksel, а поддржана од EOS Матрикс и Тиквеш, се одржа конференцијата Европски ден...