еМагазин

Tag : Кристина Лајмановска

БАШ НИ Е ЌЕФ

(Фото) Бимилк и ЈОУДГ „Мајски Цвет“ Битола со забава и дружење по повод свеченото отворање на детската креативна патека во Битола

Редакција
Бимилк, водечката компанија за млеко и млечни производи што посветено работи на промовирање на здравјето на децата, вчера заедно со ЈОУДГ „Мајски Цвет“ Битола ја...