еМагазин

Tag : Круна МС

Убава приказна

КРУНА МС веќе три децении успешно ги сплотува научното истражување и најновата технологија

Редакција
Во земја каде што условите се непредвидливи и брзо се менуваат, одржувањето на постојан квалитет во работењето и создавање на триесетгодишна традиција на континуиран раст...