еМагазин

Tag : Кујтим Усеини

Македонија

Братот на Усеини тврди дека багерот што вади песок од Охридското Езеро не е сопственост на „Нефи ИК“

Редакција
Компанијата „Нефи ИК“ никогаш не вадела песок од брегот на Охридското Езеро, тврди Кујтим Усеини, брат на Нефи Усеини, советникот во Општина Охрид и сопственик...