еМагазин

Tag : лабаротирија

Бизнис

Наместо за три дена, за два часа ќе се прават анализите за проверка на квалитетот на течните горива

Редакција
За проверка на квалитетот на течните горива во земјава отсега ќе бидат потребни два часа наместо досегашните три дена. Испитувањата ќе се прават во лабораторијата...