еМагазин

Tag : Либерти груп

ЧИСТА ОКОЛИНА

Либерти Скопје го пријави до надлежните органи техничкиот инцидент кој се случи на линијата Лужилница

Редакција
Либерти Скопје го пријави до надлежните органи техничкиот инцидент кој се случи на линијата Лужилница, информираат од компанијата. „Ние спроведуваме сеопфатна истрага за настанот. Тесно...