еМагазин

Tag : Лилија Чолакова Дервишова

Македонија

Лекарката Чолакова-Дервишова: Имаме преголем притисок од исплашени пациенти

Редакција
Лекарите од примарното здравство имаат преголем притисок од исплашени пациенти. Како лекарска фела бараме од пациентите да ја смират целата ситуација и да се направи...