еМагазин

Tag : локација

ЖИВОТ

Ќе се дислоцираат мечките од Маврово

Редакција
Владата на денешната седница ја разгледала и усвоила Информацијата по однос на состојбата на кафеава мечка (Ursus arctos L.), дивеч под заштита кој е трајно...