еМагазин

Tag : Луѓе без земја

БАШ НИ Е ЌЕФ

Филмот „Луѓе без земја“, последното сведоштво на револуционерката Вера Фотева на „Телма“

Редакција
Приказната за Вера Фотева, една од најинтригантните женски фигури во македонската револуционерна историја, во играно-документарна верзија, во филмот „Луѓе без земја“ ќе биде прикажана во...