еМагазин

Tag : лупи

Да помогнеме

Потребни се лупи за Давид и Катерина кои имаат оштетен вид

Редакција
Десетгодишниот Давид и 13-годишната Катерина Рујковски имаат оштетен вид и за да можат да го завршат своето образование нормално, потребни им се специјални ТВ лупи...