еМагазин

Tag : Маја Бајалска – Георгиевска

Бизнис

Маја Бајалска-Георгиевска е добитничка на PRO PR Globe Awards

Редакција
Во согласност со правилата на Pro PR Globe Awards, а по процесот на номинација, вкупно 25 реномирани експерти од областа на односите со јавноста од...