еМагазин

Tag : македонија јазик

Македонија ТОП СТОРИИ

ЕК уверува дека работи со „светлосна брзина“ за финализирање на договорот со Фронтекс, кој не е потпишан оти Бугарија ги спореше зборовите “македонски јазик“ во текстот

Редакција
Во Европската комисија и во Советот на ЕУ објаснуваат дека по компромисот со Бугарија, деблокирањето на договорот за Фронтекс со Македонија ќе се третира приоритетно,...