еМагазин

Tag : Македонска православна црква

ЖИВОТ

Сакаме да бидеме дел од Црква во која има место за сите, без разлика на нивната етничка припадност, велат од Демократски сојуз на Власите

Редакција
Власите во Македонија отсекогаш биле конструктивен елемент во општеството и на македонската држава, воопшто, а во однос на Православието, во случајов конкретно на Македонската Православна...