еМагазин

Tag : македонски учители

Македонија ТОП СТОРИИ

Манифест против „францускиот предлог“ на 844 професори, научници, педагози…

Редакција
Ние, македонските учители (наставници, професори, научници, лекари, општествени и културни дејци, педагози, уметници, новинари и сите што помагаме во воспитанието и образованието на нашите поколенија),...