еМагазин

Tag : макси

БАШ НИ Е ЌЕФ

Мини и Макси на Државна лотарија додели уште еден BMW X1

Редакција
Пред салонот М – Кар доделивме уште еден автомобил BMW X1 од инстант лозот Мини и Макси. Среќниот добитник на кој денес ги предадовме клучевите...
БАШ НИ Е ЌЕФ

(Фото) Мини и Макси на Државна лотарија со уште еден доделен BMW X1

Редакција
Инстант лоатријата Мини и Макси и понатаму продолжува да радува играчи со нови автомобили. Најновиот добитник на автомобил BMW X1 е Игор Стојчески од Прилеп....