еМагазин

Tag : МАЛМЕД

Бизнис

Ревизорскиот извештај за Агенцијата за лекови и медицински средства со низа забелешки и препораки, велат од Државна ревизија

Редакција
Државниот завод за ревизија (ДЗР) го објави конечниот извештај за извршената ревизија на финансиските извештаи (за три сметки) заедно со ревизија на усогласеност на Агенцијата за...