еМагазин

Tag : Марјан Ѓорѓиевски

Забава

(Видео) Живеев со баба-цимер: Маријан Ѓорѓиевски во „Еден на Еден“

Редакција
Како изгледа тоа кога стендап се прави на пазар, меѓу тезги, или пак на пауза на турнир на мал фудбал, знае стендап комичарот Маријан Ѓорѓиевски....