еМагазин

Tag : маратонци

Локално

Крушево се подготвува со ружи да ги пречека маратонците кои ќе трчаат во чест на Тоше

Редакција
Општина Крушево организирано се подготвува и годинава за заеднички пречек на маратонците кои ќе трчаат во чест на Тоше. Маратонците трчаат од Нова Градишка, Хрватска...