еМагазин

Tag : Мариго

Забава

Кино на отворено и музичка програма во Градскиот парк по повод Меѓународниот ден на младите

Редакција
По повод одбележувањето на 12 Август – Меѓународниот ден на младите, Град Скопје во соработка со Младинскиот културен центар (МКЦ) и Универзалната сала, вечерва организираат...