еМагазин

Tag : Марина Гулеска

Да помогнеме

Да донираме за Марина Гулеска: Потребни се 9.000 евра за да може да ѝ се врати 80% од нормалното функционирање на левата рака и нога

Редакција
Потребни се 9.000 евра за на Марина Гулеска да може да и се врати 80% од нормалното функционирање на левата рака и нога. „Марина е...