еМагазин

Tag : Марио Брачи

Бизнис

Марио Брачи избран за nеизвршен член на Одборот на директори на Цементарница Усје

Редакција
Марио Брачи, досегашен вршител на должност неизвршен член на Одборот на директори на Цементарница Усје АД Скопје, на одржаното Годишно Собрание на акционери беше избран...