еМагазин

Tag : Марко Микиќ

Бизнис

Марко Микиќ назначен за генерален директор и претседател на УО на „Еуросиг“

Редакција
Друштвото за осигурување „Еуросиг“ АД Скопје преку Македонската берза информира дека има промена на овластено лице генерален директор и претседател на Управниот одбор. „Наместо Арт...