еМагазин

Tag : Марко Видачек

Интервју ТОП СТОРИИ

Марко Видачек, Хрватски форум: Пандемијата не го намали интересот за сезонска работа на македонските граѓани во Хрватска

Редакција
Марко Видачек е основач, генерален секретар и предавач во Хрватскиот форум на теми од области на правото, Европска Унија (ЕУ) и комуникации, а по професија...