еМагазин

Tag : Мери Каровска

Интервју

Каровска: Важен е договорот за соработка помеѓу компаниите и сметководствените друштва, добро е да го опфаќа и консалтингот

Редакција
Каровска ДООЕЛ од Скопје е лиценцирана компанија за сметководствени, консалтинг и едукативни услуги од областа на финансиите и сметководството, a сопственик и управител е Мери...