еМагазин

Tag : намалвање

Бизнис

Благо намалување: Девизните резерви изнесуваат 2,86 милијарди евра

Редакција
На 28.2.2019 година, состојбата на бруто девизните резерви изнесува 2.864.300.000 евра, што претставува намалување за 2,8 милиони евра во однос на крајот на 2018 година,...