еМагазин

Tag : Наташа Здравковска

БЕНЧМАРК

ИПА проект „Активација на ранливи групи на пазарот на трудот“: Преку советување и поддршка до вработување

Редакција
Невработени лица од ранливите категории се таргетирани со специјалните програми на ИПА проектот „Активација на ранливи групи на пазарот на трудот“, што веќе три години...