еМагазин

Tag : Николајчо Николов

Бизнис

Во рудникот Бучим просечната плата 555 евра, но недостасуваат рудари

Редакција
Сергеј Баздникин, амбасадор на Руската Федерација во Македонија, заедно со Владимир Хрисанфов, трговски советник при амбасадата, во придружба на Ѓорѓи Дика, претседател на Македонско-руската стопанска...