еМагазин

Tag : Николај Сергеевич Драгомирецки

Бизнис

Смени во Надзорниот одбор на УНИ Банка

Редакција
Гувернерката на Народна банка издаде претходна согласност за именување на Николај Сергеевич Драгомирецки за независен член на Надзорниот одбор на Универзална Инвестициона Банка АД Скопје,...